Maciej Podwojski

  Director Vânzări, Europa Centrală și de Est, Primark

Maciej Podwojski s-a alăturat echipei Primark în Marea Britanie în 2007, ca manager stagiar, extinzându-şi ulterior experienţa pe pieţele din Spania, Olanda și Germania. În 2011 a fost numit store manager la Primark Gelsenkirchen, Germania. A coordonat deschiderea cu succes a mai multor magazine Primark, preluând în 2014 rolul de Area Manager pentru sudul Germaniei. În acest timp, a fost implicat în programul de extindere a brandului în regiune, deschizând patru noi magazine şi acordând în acelaşi timp sprijin magazinelor existente.

În 2017, Maciej s-a întors acasă în Polonia, unde şi-a extins şi diversificat experienţa lucrând ca COO în cadrul unei companii lider european în sectorul sănătății – Promedica24. Ulterior, a ocupat funcţia de Head of Retail Fortuna, companie care activează în industria pariurilor, coordonând o rețea de 600 de unităţi.

În 2019 Maciej a revenit în echipa Primark și a preluat funcţia de manager regional Primark pentru Polonia, Slovenia și Republica Cehă, iar recent a fost promovat în funcția de manager pentru Europa Centrală și de Est, fiind responsabil de implementarea planurilor de expansiune ale Primark în regiune.